Generelle vilkår og betingelser

 

ENTER TROMSØ HOTELLS & APARTMENTS AS
Enter Amalie Hotel

Gyldighet
De generelle vilkårene gjelder for alle uforpliktende reservasjonsforespørsler samt bindende reservasjoner gjort til Enter Tromsø Hotels and Apartments AS, herved referert til som ENTER
Jurisdiksjon
ENTER er et norskbasert selskap og derfor opererer vi under norsk lov. Din reservasjon sammen med disse vilkårene og betingelsene skal være underlagt norsk lov.
Reservasjonsforespørsler og bestillinger:
Alle reservasjonsforespørsler må gjøres skriftlig via e-post. Etter å ha mottatt din reservasjonsforespørsel vil teamet vårt svare deg på e-post for å fortsette reservasjonen. Vi aksepterer ikke reservasjoner eller forespørsler gjort over telefon. Du kan imidlertid ringe oss for å spørre om tilgjengelighet og priser.
Reservasjoner som gjøres via ENTER for enkelttjenester eller pakker er bindende. Når du bestiller på vår nettside, vennligst legg merke til de angitte avbestillingsfristene og betingelsene. Du er ansvarlig for å fylle ut alle detaljer med nøyaktig informasjon og detaljer. Ved å foreta en bestilling godtar du personvernreglene som er angitt på nettstedet vårt. Du skal også være ansvarlig for at alle nødvendige reisedokumenter (pass, visum, reiseforsikring osv.) er i orden. ENTER har rett til å avslå bestillingen innen 24 timer og vil i så fall gi skriftlig varsel.
Kontrakt og betaling for overnatting eller reisetjenester: Når du foretar en bestilling, inngås en avtale om overnatting eller reisetjenester mellom dere og ENTER. Den bekreftede prisen skal betales ved bestilling på vår nettside, med mindre annet er skriftlig avtalt med vår reservasjonsavdeling. I dette tilfellet vil de avtalte betalingsmåtene, enten faktura eller betaling med kort ved ankomst, overstyre. Alle tjenester og forpliktelser som oppstår fra avtalen om overnatting eller reisetjenester eksisterer direkte og eksklusivt mellom kunden og ENTER.
Retningslinjer for endringer og kanselleringer:
Reservasjoner må oppbevares og vedlikeholdes av hotellet.
ENTER har ulike avbestillingsregler for våre kunder ved bestilling på nettsiden vår. Avbestillingsreglene er angitt når du foretar reservasjonen, før du betaler. For e-postreservasjonsforespørsler vil du bli informert om kanselleringsreglene for bestillingen når et tilbud er gitt. Kanselleringsreglene gitt online eller skriftlig er bindende for bestillingen din og kan ikke justeres etter at bestillingen er lagt inn.
Ved kansellering må alle kanselleringer gjøres direkte med ENTER eller kanselleres på vår nettside under Mine bestillinger.
Når du bestiller gjennom en tredjepartsleverandør, håndheves deres avbestillingsregler.
Ingen oppmøte: – for manglende oppmøte er avbestillingsgebyret 100 %.
Refusjoner: Skulle kanselleringen din komme innenfor tidslinjene angitt ovenfor og gi deg rett til refusjon av hele eller deler av bestillingsgebyrene som er forhåndsbetalt av deg, vil vi be om detaljer for å starte refusjonen. Vi vil kreve minst 7 virkedager for refusjon etter mottak av e-posten din.
Avtalefestet rompris:
Alle priser som vises i systemet er oppdatert.Daglige priser og spesialtilbud (som kan endres når som helst), og er gyldige for alle bestillinger som gjøres via ENTER.
Bestillinger gjøres til gjeldende beste dagspris for ENTER, som har blitt tilbudt vist i navnet på ENTER.ENTER spesialtilbud som; siste minutt, sesong, helg eller andre tilbud tas automatisk i betraktning ved bestilling.
Generelle vilkår
Gjesten inntil rett til å få tilgang til de leide rommene fra kl. 15.00 på avtalt dag.
Innkvarteringsleverandøren har rett til, dersom gjesten ikke dukker opp innen kl. 18.00 på den avtalte ankomstdagen, å trekke seg fra kontrakten uten utleie, en senere ankomsttid er avtalt.
Hvis gjesten har betalt forskuddsbetaling, forblir imidlertid rom(ene) reservert til senest kl. 12.00 neste dag.
De leide rommene skal forlates av gjesten innen kl. 12.00 på avreisedagen. Dersom gjesten ikke forlater rommet innen kl. 12.00, har overnattingsleverandøren rett til å belaste ham prisen for rommet for ytterligere dag.
Aktiviteter & Spareservasjoner
For alle aktivitets- og spareservasjoner er du ansvarlig for å sikre at du er i stand til å delta. Du skal informere ENTER om allerede eksisterende legemidler